PROFIEL

HAB International Accountants & Consultants is een internationaal georiënteerd accountantskantoor in Amsterdam, nabij Schiphol Airport. Vanaf de start in 1993 hebben wij onze plek op de markt verworven. De basis voor ons succes is het voortdurende directe contact tussen cliënt en accountant, alsmede de kwaliteit van het beschikbare netwerk van specialisten op de terreinen van belastingen, juridische zaken, notariaat en trust zaken. Ons sterk netwerk en samenwerkingen met verschillende Europese, Amerikaanse, en Indiase accountancy organisaties, en andere professionele dienstverleners, hebben ons in staat gesteld de reikwijdte van onze dienstverlening naar een transcontinentaal niveau uit te breiden.

Hoe werken wij?

Voor de Registeraccountants en Consultants van HAB International bent u als cliënt de basis van het bedrijf. Ons kantoor is een compacte organisatie, met een slagvaardige, hoogwaardige dienstverlening. Met zorg besteden wij aandacht aan de wensen en belangen van onze cliënten, groot en klein.

Kwaliteit en zekerheid

De kwaliteit die wij leveren is het resultaat van onze kennis, onze professionele manier van zaken doen en van onze ervaring opgebouwd in de loop der jaren.

Intern bewaken wij de kwaliteit van onze dienstverlening met maatregelen zoals een klachtenprocedure en een klokkenluidersregeling, waarvoor u contact met ons kunt opnemen. Ons kantoor is gehouden aan de richtlijnen en vereisten van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en valt onder het wettelijk toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Bij het oplossen van specifieke problemen schakelen wij zo nodig externe fiscalisten, juristen of andere dienstverleners in.

Voor buitenlandse investeerders kunnen wij fungeren als coördinerend aanspreekpunt in het Nederlandse bedrijfsleven. Met op maat gesneden advies ondersteunen wij de ondernemer van over de grens en behartigen wij diens belangen.

© Copyright 2014 HAB - International